01 October 2012

*** Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 1998 ΟΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ  ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΠΑΡΚΟ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ...



ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ''ATHENS SQUARE''



ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΤΟ 2008 ΟΤΑΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ.



ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ''ΓΝΩΘΕΙ Σ'ΑΥΤΟΝ''



ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΡΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.



ΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΚΑΚΙ 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΩΝΙΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ.

2 comments:

  1. Αγαπητέ Ηλία,
    ωραίο το μπλόγκ σου,

    Μια διόρθωση στην ανάρτησή σου, η Χαλκιδική δεν είναι πόλη άρα ποτέ δεν είχε δήμαρχο, αλλά νομός, Ο Βασιλάκης ήταν Νομάρχης Χαλκιδικής.Ήταν απο αυτούς που ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο του Πόρτο Καρράς με τον Πάχτα σαν υπουργό τότε. Κάτι που ποτέ -ευτυχώς - δεν έγινε, βίλλες μέσα στο δάσος προς όφελος ολίγων εκλεκτών.Εδώ σχετικός σύνδεσμος http://respentza.blogspot.com/2010/12/blog-post_5704.html . Οπότε δεν ήταν και ο καλύτερος Νομάρχης.
    Όσο για το άγαλμα, καλά έκανε και το δώρισε και θα έπρεπε και περισσότερα.
    Τώρα όσον αφορά την Αθηνά , το προτεταμένο χέρι της σε τέτοιους καιρούς που ζούμε με την Ελλάδα εξευτελισμένη απο τους ντόπιους προδότες πολιτικούς, ίσως να δώσει άλλα μηνύματα απο αυτά που πρέπει, έτσι απλά σαν παρατήρηση.
    Συνέχισε την ενημέρωση απο τη Ν. Υόρκη, σε παρακολουθούμε..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
      ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΒΙΑΣΥΝΗ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...38 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΕΡΙ.

      Delete